FUCK IT

Ligger i sängen, har försökt somna men det går inte.. Jag är så hiimla trött.
Sen kom mamma och fråga hur jag mådde, sa att jag inte mår så bra..
Så vi tog tempen och jag hade feber... FAN
Jag orkar inte vara sjuk nu...Har ont i magen, svettas, har feber och har ont i halsen....=(
Men har i alla fall fått i mig nåt att äta, lite melon.. Mmmm
Men orkar faktiskt inte skriva nåt mer nu, är helt slut..
Skriver kanske senare // NAT

FAAAAN, Vill inte bli sjuk!!!

God morgon, hoppas ni har sovit gott i.a.f för det har inte jag gjort. Har inte sovit på typ hela natten, somnade kanske vid halv 6.. Plus så tror jag att jag håller på att bli sjuk eller nåt, för har jätte ont i halsen och vaknade med värsta huvudvärken...TYPISKT!!
Så jag ställde mig i duschen och stod där i kanske en halvtimme...
Så nu känns det lite bättre, har också tagit alvedon och halstablett.
Nu om några minuter så ska jag till hågelby så,
See ya later // NAT

YEEEY

Jag var precis inne och kolla vilket gymnasie jag kom in på.... Jag kom in på mitt förstahandsval så HERE I COME ------------->> JOHN BAUER!!!
Jag är så glad...!
Var så nervös över om jag skulle komma in där pågrund av mina poäng men höjde faktiskt några ämnen, sammanlagt hade jag 220 poäng..

Annars idag har jag bara suttit hemma, har inte orkat göra nåt... Är helt slut!!
Så har bara suttit och solat på verandan, sen bara suttit framför TV:n och datan...
Har inte så mycket mer att säga så
See ya later // NAT

Now you´re gone

Jag vet inte om du minns mig, men jag minns dig så väl.
Jag minns den där kvällen som om det var igår.
Jag minns dina ögon.
Jag minns ditt skratt och leende som fick mig att smälta.
Jag fastna för dig redan första gången jag såg dig.
Jag drogs till dig, Jag ville vara din.
Du drogs till mig, Du ville kanske att jag skulle vara din?
Men ändå skildes vi åt, två olika vägar.
Har inte sett dig sen dess!
Hade chansen nu i sommar, men den blev förkastad!
Jag vill se dig igen, jag vill höra din röst igen, jag vill smälta av ditt leende igen!
Jag vill att du ska hålla om mig, du ska vara vid min sida och jag vid din!
Det enda minne jag har är den här låten, sitter och lyssnar på den och
tänker på dig... Den här låten är tillägnad till DIG!! <3 <3


At home

I dag kom vi hem ifrån kryssningen, fast kom hem tidigt på morgonen, vet inte ens när var så trött... =P
Men de har varit roligt i alla fall, såg en massa sööta killar. xD Sen har jag spelat lite spel med min kusin Ida..
Köpte inte så mycket på båten.. =/ Men jag fick en söt T-shirt av mamma.. TACK!! <3
Hade kul, men hoppas kunna åka kryssning med vänner också xD de vore kul!! Men får se..
När jag kom hem gick jag till min underbara säng och sov till kl. 2.. sen har jag bara suttit på verandan och solat, åt precis lite mat.. Potatismos och korv xD
De är jätte konstigt men kan knappt äta längre, på båten åt jag typ ingenting och avr ändå inte hungrig. Skit konstigt, plus att när jag åt fick jag ont i magen direkt fastän jag knappt hade ätit nåt.. =S WHAT´S HAPPENING?!?!?!
Jaja, får se om det blir bättre annars måste jag göra nåt, typ gå till läkaren Ir nåt! =(
Men nu sitter jag här och lyssnar på musik, MUSIC IS MY LIFE!!!!! xD Väntar på samtal från MY CAROLINE!! Hon är äntligen hemma xD YEEEY!
Well see ya later // NAT (Or maybe tomorrow =P)

Dagens låt:


R.I.P Michael Jackson

I går under kvällen drabbades Michael Jackson av ett hjärtstillestånd, många försökte rädda honom, men tyvärr lyckades ingen rädda popstjärnan Michael Jackson. The king of Pop dödförklarades då vid kl. 23.26 i svensk tid. Många av hans fans var utanför sjukhuset där han låg och fans över hela världen sörjer honom... Men han är nu en legend... R.I.P Michael Jackson

Michael Jackson - King of Pop



Här är några av mina favorit låtar från Michael Jackson






Update... xD

Heeey ;)
Har inte skrivit nu på hela dagen..=/  Har inte riktigt orkat. Lat eller?!? Min kusins blev verklign lyckad, jag hade skit kul och tror flera stycken hade det!! I present av mig fich hon ett par jeansshorts och en turkos tubtopp.. jätte söt, vill också ha sen likadan. =P Men vi kom dit vid 3-4 tiden, då blev vi bjudna på mat, det var smörgåstårta, rostbiff, potatissallad, tacopaj (som var skiiit good!!) och en sallad.. Efter det var det tårta och bullar. tyvärr hann jag faktiskt aldrig smaka på den där tårtan som såg så goood ut! =( Jag var så mätt efter maten och sen tänkte jag aldrig på det.

Det kom juh lite folk hela tiden under dagen och kvällen, så lärde känna lite nytt folk också.. dem var jätte trevliga. I.a.f under kvällen blev det dricka och körde leken "Jag har aldrig ...."  har nog aldrig sett Patricia så glad som hon var den dagen.. fast kan nog tänkte mig själv på min 18 årsdag! Woohooo då blir det festa, fyfan va ´jag längtar till det.. Men kvällen tog slut ganska tidigt, eftersom Patte skulle dra in till stan och festa med några, typiskt nog fick inte jag följa med för min pappa =/ Jaja, trodde nog det.. 

I dag så har jag varit in till Sigtuna med min faster och några till, vi gick runt där, vi köpte lite glass och sen åkte vi hem. Satt sedan på tåget i ca 1 timme på väg hem, kom sen till slut fram till min moster som körde mig hem den sista biten. När jag kom hem ville jag första av allt äta mat, och så klart hade inte mamma gjort nån mat så ställde mig och gjorde hamburgare.. xD Sen dess har vi bara suttit fram soffan och kollat på TV.
Jag gjorde även en sockerkaka idag, det blev faktiskt också min första misslyckade. Ha aldrig misslyckats, eller den vart inte misslyckad så, den smackade gott, fast den såg lite konstig ut. Jag hade för mycket smet så allt rann typ över och ner i ugnen.. =P Men vad ska man göra? =/ Men den gick och äta i.a.f.. xD

PÅ lördag drar jag på kryssning!!! YEEEY!!! De ska bli så jävla kul. Fast hade gärna velat ha med MY BIATCH CARRO!! ;) LÖÖÖV YA!! Men hon är juh fortfarande i USA. Så det blir bara med mamma, moster, mormor, och mina små kusiner. Fast det kan nog bli roligt ändå om man gör det roligt.

Ne nu har jag inte så mycket mer att berätta plus att jag håller på att somna så nu säger jag:

God natt och sov gott // NAT <3


Mobilbloggar...

Hejsan hoppsan. Sitter nu i bilen på väg mot märsta. Dags att fira min kusin som fyller 18 år idag. STORT GRATTIS TILL DIG. PUSS <3 konstigt nog hade Pappa problem att hitta till min moster, tycker inte det är så svårt plus att jag förklara bra. Tyckte jag i alla fall. Men skönt väder är det i alla fall hoppas det fortsätter att vara det hela veckan också. Dessutom tycker jag det är dags för dig att komma hem till sverige igen Carro! Jag saknar dig! Har så mycket att berätta också. :) Well see ya! ;-)

MISSING U!!

Now that your gone, I remember all the good tims with you.
I can remember how you usted to give me a good-night
kiss before I went to sleep.
And I can still hear your voice in my dreams.
I remember how fun we had together.
But I know you have it much better up there.
You don´t have any of your pain anymore and I know you are
watching over us.
You may not excicts anymore but I know
your still alive.
In my heart you are and there I have a special place for you that
no one can take. And that place is where you belong.
You are missed, you are loved and I´ll NEVER forget you! <33
R.I.P Farmor <33

22/06-09

Heejsan hoppsan.
Det blev ett ganska sent inlägg idag. Men har inte varit hemma så jätte mycket. Först efter vi ätit frukost, åkte jag med min mamma, moster och mina kusiner för att ha picknick.. De va så hiimla fiint väder idag asså. Underbart... låg och sola, måste jobba litemer på färgen och hlla den kvar.. ;)
Sen åkte vi till affären och handla, jag köpte även ett par chinos.. xD Skit fiina...
Sen åkte vi hem och då kom Malin förbi för att klippa mitt hår..de blev föresten jätte fint. Fast känns konstigt efter att hon klippt bort mitt långa hår. Men men, det växer ut igen. Det ända jag stör mig lite på är att jag har en virvel i luggen så den vill inte ligga som jag vill... =/ Dessutom tonade jag håret, nu är det lite mörkare brun. Efter det blev det laga lite middag, Chicken tikka masala. Jätte gott!!!
Sen dess har jag bara suttit framför TV och datan. Snart ska jag hoppa i badet, imorn blir det juh födelsedagsfest hos min kusin som fyller 18. Åker redn vid kl.1.
Jag vill även säga STORT GRATTIS TILL HELENA som fyller år idag!! GRATTIS GRATTIS!! <3 Hoppas du har haft en underbar födelsedag!! Så snart jag får mina pengar ska vi gå och köpa din present..!! ;)
Ciaao // NAT  ;)


21/06-09

Heej..
Har precis varit ute med mina kusiner, det är juh jätte varmt ute. Höll fan på att få värmeslag. I alla fall igår var vi hos mummo och hälsade på. Vi grillade och badade bastu.. Så sköönt. Sen plockade jag blommor med min kusin. Vi åkte hem sen på kvällen och då köpte vi lite godis och chips och titta på What happens in Vegas.. den är så bra. Har sett den flera gånger. Idag har vi inte riktigt bestämt vad vi ska göra. Kanske blir en picknick, kanske också tar ett dop i poolen, det är ju så varmt. Sen ska jag nog åka hem idag.  Jag tänkte faktiskt då baka nåt gott till mamma..xD
Det var nog allt...har inget mer att skriva
// NAT

Glad midsommar :-)

Jag vet inte hur eran midsommar har varit. Men min har varit live så där. Har haft ganska roligt. Blev väckt av min kusin ganska tidigt. Så vi gick ut o plocka blommor. Sen gick vi hem o åt mat. Min favorit rätt,Efterrätt det var glass o jordgubbar:) Sen gick vi till stången för att kolla på dans o sedan vara med i en 5 kamp. Så det var helt okej. Fast det tråkiga var att det var på lerigt eftersom det har regnat. Snart ska vi äta middag sen blir det kanske spela nåt spel. Have fun! // NAT

Äntligen framme

Nu är vi äntligen framme. Sitter och myser i värmen. Jag ska snart gå och lägga mig. Är jätte trött. Jag sitter faktiskt och bloggar med mobilen för första gången. Men skriver imorgon så Ciao//NAT

GRATIS GLASS xD

Älskar ni glass precis som jag och vill få gratis glass!?!? 
Min favorit glass är Magnum, den med vit choklad och jordgubbsmsak...Jordgubb är sommar för mig!! xD
Vilken är eran favorit glass??
Ja men om ni vill ha lite gratis glass så kan ni göra som jag har gjort och blivit medlem här..
Du samlar poäng och sedan får du en glasscheck till din mobil som du kan
använda i affären sen när vi känner för en glass...

http://www.sommarglass.com/?r=752



Ciao

Har precis dushat och ätit mat, jag lagade maten.. xP Det blev spagetti med köttfärssås..Mmm de va gott. I alla har också packat min väska och sitter nu och lyssnar på musik vid datan. Vi ska äka ner till sommarstugan lite senare ikväll. Tror tyvärr inte det kommer hända så speciellt mycket. Bara äta god mat, umgås och sånt. Fast hde jag varit hos pappa hade det blivit PARTY PARTY, plus hade kanske fått se My Flirt!! Hade hoppats på det men så blev det inte.. =/ Whatever.. Nu kanske jag ser min första "kärlek" istället. Var kär i honom när jag var typ 8 år. Han är fortfarande sööt. xD Om jag får chansen ska jag hälsa på honom, hoppas och undrar om han kommer ihåg mig. =)
Men nu ska jag gå och sätta på mig lite kläder.

Puss och kram skumbanan // NAT


18/06-09

God morgon..
Vaknade nyss av att mobilen ringde, de va en kompis..xD Vi satt och snacka en stund. Nu har jag precis ätit frukost och fotot vad jag köpte igår. Idag ser det ut som att det inte blir så fint väder... FAAN! Så idag händer nog inte så mycket tror jag, vid kl.2 ska jag åka och hämta mina kusiner, sen vid halv 4 kommer en av deras kompis hit och ska leka. Men får se om jag kanske drar till skärholmen med mormor (om hon kan) när min moster har kommit hem. Sen tror jag inte det händer så mycket faktiskt. Nu ska jag i alla fall gå och bada, mitt hår ser ut som ett fucking fågelbo!!!!
Men har kommer bilderna:

Jag fick två par hot pants av mamma..=) THANK U MUM!!! <3


Fick även två toppar, en tubtopp och en halsterneck..


Det här hann jag köpa igår... Jag älskar den rosa!!! Den är riktigt fin!

Puss och kram skumbanan // NAT

Äntligen hemma..

Kom precis hem för en liten stund sen, har varit borta sen kl.1.. Det första jag gjorde var att äta mat!!! Jag var i skärholmen först och köpte en bikini såklart en rosa. min favorit färg!!, dessutom så såg jag en kille som likande Alexander Rybak, asså kopia. Vet faktiskt inte om de var han eller inte. :P
Men ialla fall efter skärhlomen åkte jag till Sätra där mötte jag Nayyir och Michelle, dem följde med mig och hämta mina kusiner på dagis. Sen skulle vi dra till Hallunda, men Nayyir stack ill stan och Michelle var tvungen att gå hem, det var jag också. Så kom hem en snabbis och bytte skor och tröja. Sen var jag tvungen att gå igen, för skulle möta upp Michelle, vi drog sedan till kyrkan. Var där till typ 8, sen drog vi hemåt. Så har haft fullt upp hela dagen typ. Nu kan jag äntligen slappa lite. ska sätta mig framför TV snart och sen gå och lägga mig. Är skiit trött.
Dröm sött, vakna blött! xP ;P
// NAT

Just another day

God morgon =)
Jag vakna precis av att jag fick ett meddelande från min pappa som frågade vad jag skulle göra på midsommar och om jag fortfarande var arg efter vårt bråk. Det är jag faktiskt, orkar inte berätta hela grejen men det handlar om att jag ville vara hos honom i midsommar men det ville inte han eftersom det är deras barnfria midsommar för att Ronja (hans sambos dotter) åker till sin pappa. Vi har haft varant år sen mina föräldrar skildes, men jag tycker det inte spelar någon roll. Det är sjukt, jag vet!! Men i alla fall jag ska spendera midsommar med min moster och hennes familj. Vi ska åka til sommarstugan imorgon kväll, hoppas det blir fint väder bara.. På lördag ska vi åka till mummo och hälsa på.


Idag funderar jag på att åka till skärholmen ( om jag har pengar) och köpa lite kläder och presenter till Helena och min kusin som båda fyller år nästa vecka. Det ska bli så roligt, min kusin ska ha 18 års fest. xDSka gå och äta frukost nu är skit hungrig men skriver lite senare idag.
Ciao // Nat


16/06-09

Det blev en sen uppdatering idah. Det är för att direkt när jag vaknade så åkte jag iväg. Jag åkte och hälsa på Helena en stund. Vi satt och prata om lite allt möjligt. Sen åkte jag för att hämta min kusiner, direkt från dagis åkte vi till affären. Stack sedan till donken och åt mat. Mums.. =) Kom hem för en stund sen och har suttit framför tv lite, och nu vid datan och lyssnar runt på lite musik. Jag och min moster ska titta på film sen och äta gott. xD Men först ska jag lägga mina två kusiner så dem ska få sova. Och det ska jag göra nu så

Den här låten är så bra. Har fastnat för den. Man måste lyssna på den och lyssna på texten!!
Ciao // Nat

TRÅKIGT

Sitter framför datan och lyssnar på musik. Har inte så mycket att göra. Jag ska snart åka till min mormor och hämta mitt SL-kort. Min gick ut igår. Sen får jag se om jag skulle ut med en kompis kanske, om jag hinner. Annars blir det nog bara titta på någon film. Föresten igår tittade vi på Ice age 2, den lilla ekorren är så himla rolig. Jag skrattar så mycket åt honom, stackarn han får aldrig sin nöt. Undrar verkligen om han nånsin kommer att få äta den. :P Men men!

Ciao // Nat

Älskar den här låten!!


15/6-09

Idag sitter jag barnvakt till min kusin Ida. Vi har gjort lite rosa pannkakor. xD Mmm de va gott och dem såg fina ut. ;P
Nu sitter vi i soffan och tittar på en barbie film. Om typ 1 timme ska jag åka och hämta min andra kusin från dagis. Efter det händer det väl inte så mycket tror jag, bara titta på tv lite. Kanske sticka ut en stund med nån kompis om det inte börjar regna. Annars blir det nog imorn eller på onsdag.

Regnigt värre

Hellu!
Vilket tråkigt väder asså, och så har man typ ingenting att göra heller. Sitter i soffan med datan och lyssnar på The voice och kollar när mina småkusiner leker. Mamma står och lagar mat och min moster städar. Dessutom blir jag sugen på mat nu när jag känner lukten, har knappt ätit nåt idag heller, bara några mackor. Så det ska bli gott med mat, de ska bli oxfile med potatisgratäng med rödvinssås. Mmm =)
Senare ikväll blir det nog mys i soffan med snacks och titta på nån bra film. xD

Imorgon ska det inte bli fint väder, typiskt, kommer regna på dagen fast på kvällen ska solen komma fram. Hoppas det blir fint väder på tisdag i alla fall. I morgon ska jag kanske ut med Michan, det beror på lite, både på vädret och henne om hon kan, ska prata med henne om en stund. Annars kanske det blir på tisdag istället. Men ska gå och hjälpa mamma lite med maten!


Ciao// Nat

Välkommen till min blogg! ;)

Heeej! ;)
Jag hade en blogg som jag skrev i förut lite då och då. Men jag hade för mycket med plugget och annat så jag la ner den till slut. Men nu har jag gjort en ny blogg och ska försöka satsa på att skriva så ofta jag kan. Kommer skriva om bland annat mitt sommarlov som just har börjat, om hur min gymnasietid men även om min fritid och mina vänner och kanske om kärlek också ;)

Men ska berätta lite om idag, fast egentligen har det inte hänt så mycket, var förbi i skärholmen och köpte nytt modem eftersom den gamla gick sönder. Sen har jag varit barnvakt åt min lilla kusin, som föresten är världens gulligaste. Resten av kvällen har jag planerat att spendera framför soffan med lilla mamsen. xD Vi ska titta på music and lyrics. Mysig film!
Imorgon ska jag till min moster och ska stanna där tills onsdag, ska vara lite barnvakt åt mina småkusiner. Synd bara att det blir dåligt väder imorgon, fast på måndag ska det bli finare så då kommer jag nog ligga och sola. xD
Men ska gå och kolla på filmen nu så

Ciao // Nat <3

RSS 2.0