Hos Linda

Idag vaknade jag vid 11 tiden, skulle åka till norsborg och vara med carro, men fick veta att hon hade feber så det gick inte, så jag messade till Linda då. Så jag åkte hem till henne, hon har fixat sig och nu ska vi dra till nacka forum. Ska köpa torr shampoo och kanske lite kläder om jag hittar nåt fint. =)
Hörs sen <3


Hemma från stan

Heeey xD
Nu är jag hemma från stan, var ju där med Linda. Mötte upp henne vi ca 3 tiden i slussen, då stack vi till t-centralen och gick till Gina tricot och cubus.
Jag har shoppat lite idag xD Bara på Gina, haha riktig gina nörd xP
 
 I´M BAD, WHO´S BAD

<----- på den svarta tröjan står det "Love me, Hate me"

 <--- tröjan är egentligen lila, men på grund av blixten blev den blå! :P

Sen när stan stängde vid 6 tiden så stack vi till donken för att äta, och då när vi skulle ställa oss i kön, så påstod killarna bakom oss att vi trängdes men vi gjorde inte det för det var ett stort mellanrum mellan dem och kön, i alla fall när vi sen kom fram till kassan så trängde dem sig, plus att innan så höll dem typ på att knuffas, skit jobbiga!!!! Vart så jävla irriterad på dem, så när vi satt och åt gav vi dem värsta blickarna! Vilka är dem och tro sig så jävla mycket! Blir så irriterad på sånt, och riktigt barnsligt att dem trängde sig före oss precis när vi skulle beställa!! Ingen av oss orkade säga nåt, jag pallade inte starta nåt, men vart riktigt arg!
Jag fick en typ kupong med att man fick två Mc flurry för priset av ett, men man skulle ju visa meddelandet, men så klart så fuckade min mobil, men skickade då den till LInda, så vi fick äntligen vår glass, jag tog den med cornetto smak, den var faktiskt riktigt god, fast dem snålade lite väl mycket med choklad såsen!

Sen gick vi till åhlens city för att jag skulle köpa torr shampoo, som alla säger är så bra, men så klart var den helt slut och kommer inte in förräns på torsdag! Aja ska gå och kolla i hm eller nåt imorgon, sen stack vi in på hemköp och köpte lite snacks och godis! Jummy!
Sen åkte jag hem, kom hem till fullt hus av barn!! Så satte mig här vi datan och stängde dörren så man fick vara lite i fred!

Nu ska jag vänta tills alla går hem, sen ska jag sätta mig framför tv och äta massa godis och gott ;)
Men nu ska jag skicka alla bilder från idag till Linda så
Byee <3


29/08-09

Hellu =)
Vaknade runt 10 tiden idag, då tog jag ett bad. Sen har jag varit ute i parken med mina kusiner, nu ska jag snart åka hem och fixa mig för att sen åka till stan med Linda..Carro kunde inte idag eftersom hon fick gäster hem idag men vi ska träffas imorn istället. =)
Men nu ska jag åka, hörs sen <3



Bilder från hajken

Jag och Evelina på kvällen vid stranden.. de var så mysigt!


Andreas tattoo =P

 
Izabelle <3



Bussresan


Ville bara lägga in lite bilder, det kommer fler imorn också ;)
God natt <3

God natt

hey hey =)
Jag har precis tittat på en film, som gick på disney channel. Helt ny den hette Projekt prinsessa. Har även ätit middag, det blev en grönsakswok med kyckling och nudlar. mums ;)
Sen har jag lagt mina småkusiner så dem sover nu, skönt. Så har planerat att ligga framför tv resten av kvällen, har sån huvudvärk just nu och den vägrar gå över fastän jag tagit alvedon. Sen har jag tänkt lägga mig ganska tidigt idag, om jag kan, är så övertrött, fast det vore ju bra om jag kunde få lite sömn, ska ju åka och möta upp Carro vid 1 tiden imorgon. Fy fan va jag har saknat henne ska bli så jävla kul att se henne. Har också så mycket att berätta!
Men nu orkar jag inte sitta här längre så
God natt och sov gott <3

Hajken med klassen

hej hej xD
Nu har jag kommit hem i från hajken, det var faktiskt ganska roligt, först när vi kom dit så började vi emd att laga mat i våra grupper, våran grupp bestod utav mig, Thomas och Evelina. Vi skulle laga köttbullar med makaroner, de vart gott, så klart det vaar ju jag som laga maten, därför fick Thomas diska! =P Hehe!
Efter det så gick några på en guidad visning i en fästning som fanns där, de var ganska coolt.. xP
Sen hade vi lite fritid om man säger så, vi satt då på stranden och snacka, åt godis och så.
Sen skulle vi gå upp och bygga upp våra sovplatser, vi fick göra egna tält med preseningar, den finaste och bästa skulle få ett pris, tyvärr vann inte våran grupp, men men.
Efter det skulle vi gå ner till stranden och grilla hamburger, några badade också, fast jag hoppade över, hade ändå inga badkläder med mig. När klockan typ var 10 så var det ganska mörkt, så då satt vi och berättade spökhistorier, och några försökte gömma sig i skogen för att skrämma oss, dem lyckades på några men inte mig! Så lätt skrämd är jag inte, är inte rädd för spökhistorier, fast det var inte det roligaste att gå tillbaka genom skogen när det var kolsvart, tur att vi hade ficklampor.
När vi kom upp gick dem flesta till "vinnartältet", där va dem flesta, vi var typ 11 stycken, fast dem hade ett stort tält, alla sov där också.
Men vi låg typ och snacka, om allt möjligt... men sen fick vi skäll ett par gånger så till sut sov vi i stället, fast jag kunde aldrig somna, så låg vaken hela natten, jag låg så obekvämt.

Idag blev vi väckta vid 9 tiden, då skulle vi packa och ta ner tälten och äta frukost. Sen gick vi ner till stranden och städade, fast jag låg mest på bryggan och sov, var så trött.
När allt var klart, gick vi till busshållplatsen och vänta på bussen för att åka hem.
Så nu är jag äntligen hemma, har ätit och varit på toa, nu ska jag gå och bada för jag känner mig ofräsch efter att ha sovit i skogen. Sen ska jag vara barnvakt åt mina småkusiner.
P.S Bilder kommer upp sen
Well smell u later <3


Hej då

God morgon!
Nu har jag fixat mig och satt på mig kläder, packat det sista, så nu ska jag gå om ett tag. Det kommer nog bli kul, förutom sälja övernattningten, vill ju som sagt inte sova med alla småkryp. USCH! Men annars kommer det nog bli roligt och vara med alla och så.
Men nu ska jag försöka få i mig nåt, men vi hörs imorgon.
puss <3

...

God natt och sov gott <3

Packat och klart

Så där, nu har jag packat klart, det ändå är cola, fast den tar jag imorgon så den är kall då är den ju bäst.
Jag åkte även hem en snabbis eftersom jag hade glömt min gympaskor, kan ju inte gå i tygskor imorn. Hämtade också lite glass.. mmmm ska sitta och mumsa på det snart, ska bara ta ett bad innan. Perfeeect asså. Först ett varmt bad, sen lite glass och mysa framför TV:n, kan de bli bättre än det just nu!
Men nu ska jag gå och sätta på badvatten ;)

Bilder från idag

Sötnosarna Sara och Isabelle på lucnhrasten <3


Sötnosarna Mylan och Izabelle <3



hemma igen

Har precis varit i maxi och köpt lite gott inför imorgon.=) Köpte cola, godis och choklad, mnmm så gott!
Har pratat i telefon med Carro också vi pratade lite skit =P Vi måste ses snart asså, kanske ikväll om det inte blir försent..måste ju hinna packa, bada och sånt!
Nu har jag i alla fall tittat på gamla avsnitt av Grey´s anatome och ätit mat från donken, inte bra men vad ska man göra om man inte orkar göra mat..
// Nat <3

Har saknat dig så mycket Carro!!! <3

Igår så loggade min Carro äntligen in på msn första gången som jag är inne, fy fan va jag har saknat henne alltså.
Så vi satt och snacka lite, bland annat om hur hon har det i sin nya skola och hur jag har det, sa att jag trivs skit bra och hon trivdes inte i sin skola, så hon ska kanske byta till min och gå i samma klass som mig om det går att fixa.
Men fy fan va glad jag blev nu när jag äntligen har fått snacka med henne och nu har hon ÄNTLIGEN fått en ny mobil, så vi kan messa igen..men efter att ha fått snacka med henne var jag skit glad hela kvällen och hela dagen idag!!!
Löööv u Carro <3 It will always be u and me <3

Gick inte så bra

Som jag sa igår så skulle jag skärpa mig och komma upp i tid.. hehe, det gick inte så bra! Vaknade en kvart innan jag ska gå, men hann i alla fall så att jag inte kom försent. Har haft riktigt tur dem här dagarna.
Men imorgon måste jag gå upp i tid, för imorgon ska jag emd klassen ut till värmdö och övernatta, de ska bli roligt förutom att sova där, det är inte det att jag är mörkrädd, utan att vi inte ska sova i tält, så kommer sova på marken typ med alla äckliga småkryp! USCH!!!
Men måste alltså upp i tid för att hinna fixa mig och sånt..ska ia.f. packa ikväll så det är klart så behöver jag inte tänka på det imorgon.

Idag så har vi tittat på en fim, dagispapporna hette den, den vart ganska bra och rolig faktiskt. Sen efter det fick vi frågor om den, t.ex. hur markandsförde dem sig själva och såna frågor...
Sen hade vi lunch och efter det skulle vi lyssna när 2 och 3 or skulle redovisa efter det slutade vi..
Åkte hem då tillsammans med Sara =)
Nu har jag precis titta på extrem home makeover, väntar på att mamma ska komma så vi kan åka och handla, ska köpa cola, godis och sånt inför imorgon!

skärpning nu!

Asså jag måste verkligen ändra på dygnet, är uppe för länge så att jag knappt kan vakna och håller på att komma försent, plus att  idag så ringde aldrig mitt alarm, men vaknade som tur var av mig själv vid 8 och hann ändå. Sån tur man kan ha! Men nu måste jag skärpa mig!
Fast imorgon ska jag gå upp i tid, förhoppningsvis! =P
Men som sagt idag så skulle vi gå på bio, fast vi skulle se en film som typ handla om entreprenörskap, fast ändå en film som gått på bio. Men jag kände inte igen filmen, den hette Sunshine Cleaning och handla om typ två systrar som startade en egen städfirma och bla bla bla bla! Den var väl så där, inte jätte bra, men inte årets film precis!
Sen när vi kom tillbaka åt vi mat, sen hade vi en jätte lång rast, sen fick vi uppgifter om filmen som vi skulle svara på och redovisa, sen fick vi lite info om hajken sen slutade vi..Då åkte jag in till stan med Linda, handlade ett par jeans-leggings från Gina Tricot, riktigt snygga! Ska nog ha på mig dem imorn.
Vi åt på donken sen så åkte jag hem, då var klockan typ runt halv 7 eller nåt. Så kom hem, har tittat på Linas kvällbok precis, ska nog gå och ta ett bad, I <3 to bada =P Det är ju så jävla skönt att bara ligga där i ett varmt och skönt bad! 
see u later <3


Fick värsta utskällning av en kärring!

Idag höll jag på att komma försent till skolan, vaknade 15 min innan jag skulle till t-banan! =S Fast ändå hann jag platta håret sanbbt och lägga på foundation, fast satte mascara på t-banan.
Som tur så kom jag i tid, vill inte komma försent nu under dem första dagarna det känns så fel.
I.a.f idag har vi varit ute på stan och säljt rosor, min grupp bestod av Sara, Thomas och Evelina och jag så klart. Vi skulle stå där vid liljeholmens t-bana och försöka sälja rosor till folk, vi fick 10 st som vi skulle sälja, vi fick själva välja pris. Vi fick dem sålda på bara en halv timme och fick 100 kr för det. Men när jag fick värsta utskällningen av en gammal tant när jag skulle sälja rosor till henne, jag var skit trevlig och sa att vi försökte samla pengar till en klass-resa och om hon skulle kunna bidra med att köpa en ros, men då svara hon " Nej, jag tycker inte nu ska gå på en gamla, fattiga och halv blinda pensionärer!, Gå inte på mig! " Jag vart så jävla chockad, och alla andra också. Vart så chockad att jag inte ens kunde säga nåt! sen när vi gick där ifrån var vi skit irriterade, hur FAN skulle vi veta att hon var fattig och halv blind!!
Men som sagt fick vi ju rosorna sålda på ca en halv timme och det betydde att vi hade 2 ½ timmes rast, riktigt soft asså!
Efter lunchen skulle vi redovisa om vårt uppdrag, sen skulle rektorn prata och sen slutade vi för dagen! då åkte jag hem och åt mat, sen har jag badat och tittat på tv. Nu sitter jag här och läser lite i andra bloggar och lyssnar på musik.
Imorgon ska vi gå på bio med klassen, så åker direkt till biografen. Fast åker tillsammans med Sara. xD
Puss <3

Vi har så sjukt kul tillsammans!

Som sagt i går så åkte jag ju inte och mötte upp Linda, vi åkte sen till henne eftersom hon skulle hämta lite saker, sen åkte vi till mig för hon skulle sova här.. När vi kom hem lagade vi lite mat och kollade på Scary Movie 2, den är så himla rolig asså. Sen satt vi lite vid datan, försökte spela The sims 3, men det gick inte man behövde nåt speciellt program, sen ritade hon en gubbe på min haka och så filmade vi, sen gjorde jag en på henne, det var skit kul, vi satt och skratta hela kvällen, sen ritade hon en gubbe på min hand som hette Magdad?? Fast han heter inte så egentligen, men hon kallar honom så.. xP Sen fick jag en kuk på min tumme och min på min armbåge gjorde hon en ett G som stod för G-punkt...Hahaha, vi hade sjukt kul! I Lööv u forevaa <33 and u know that!
Sen gick vi och la oss, kommer inte i håg när men typ 4 kanske, sen vaknade vi vid typ 12 tiden tror jag, vi åt frukost och kolla lite på datan, sen sminkade Linda mig, skit fint blev det! Sen tog vi lite bilder ;) Hon fixade sig och sen drog vi in till stan, och sen till Nacka Forum, jag köpte 3 skärp bara. Skit fina!
Sen åkte jag hem och gjorde lite mat och tittat lite på TV och badat, men nu ska jag gå och titta på TV igen ;)
Sen ska jag nog sova, det är ju skola i morgon så måste upp tidigt =/ me don´t like mornings!
Men god natt och sov gott <3

Mot slussen

Nu har jag ätit lite mat, det blev Thai nudel-soppa med knäckebröd och cola att dricka, det var gott.
Men nu ska jag åka in till slussen och möta upp Linda =)

Dagens låt


Sov över hos Linda xD

Hey hey ^^
I går åkte jag till Linda som sagt, vi hade skit kul, först gick vi till Maxi och köpte lite cola, eller jag köpte cola och hon pepsi max.. USCH!! xP sen köpte vi också chips..
Sen gick vi till henne igen , då hjälpte jag henne att städa sitt rum lite, vi hade faktiskt skit kul ändå, vi hittade en sån här typ sak som brukar finnas i hundleksaker och när du sätter den i munnen och blåser piper det typ..så jag satt där och försökte gissa vilken låt hon spelade..men satt bara och skratta hela tiden, sen var det min tur och det gick inte så bra!
Sen busringde vi till en som hon kände, det var skit kul! :D
Kollade lite på TV sen gick vi och la oss och idag vaknde vi runt 12, fixade oss, jag gjorde lite lunch sedan skulle hon åka till sin bror och jag till min moster..Sen åkte jag till mormor, där jag ska sova i natt, är helt själv här =P
Snart ska jag åka och möta Linda också, ska väl åka om typ 45 min eller nåt.
Fast nu tänkte jag göra lite mat och äta innan jag åker och möter upp henne så
SMELL YA LATER!

Ska iväg nu

Nu ska jag fixa mig och åka till Linda, ska sova hos henne idag =)
Så puss och kram skumbanan..<3

Britney Spears <3

Dagens låt <3

Skoldag 2 =)

Oops idag var jag jätte nära på att komma försent, inte bra!!! Det är ju trots allt bara andra dagen och går inte i grundskolan längre så..Vaknade i morse och hade 20 min på mig att fixa mig, katastrof, men jag hann!! =)
Idag fick vi träffa dem lärare vi ska ha och fick information om lärlings-programmet, jag funderar faktiskt på att ta det... Det verkar ju vara kul..Hoppas att jag får det, det finns ju bara 6 platser. =/
Fan va roligt det ska bli på måndag får vi ett uppdrag och det är att vi ska gå ut och sälja rosor! xD
Kanske ska köra den här då : Köp en ros, få en puss på köpet!! ;) hahaha, nee jag bara skoja!
Vi gjorde inte så mycket mer, gick och titta vart gympa-salen låg sen fick vi sluta..
Då åkte jag hem och nu sitter jag här ^^
Kanske ska åka in till stan sen om jag får tag på Linda.. =)
Well smell ya lateer ;)

Dagens låt

Jag måste bara lägga upp den här sjukt bra låten...det är dagens låt!!
Har lyssna non-stop på den hela dagen!
Jag älskar den <3
Nee, nu säger jag God natt!!


Åh, va skönt!

Nu har jag badat klart åh va skönt det var! Bara ligga där i det varma badvattnet! xD
Nu sitter jag här framför datan igen och dricker coca cola!!! Världens BÄSTA dricka!!! finns ingen godare än ett kallt glas cola! =)
Sitter också och tittar på Scrubs, sen ska jag titta på 2 ½ men, sen ska jag kanske försöka sova, eller i alla fall lägga mig. =)
Imorgon börjar jag kl. 8.30 och vi ska redovisa uppdraget vi fick idag om att hitta på skolan..Sen ska vi få träffa dem lärare vi ska ha och typ få en massa info..måste vara vaken då så att man hänger med och inte missar nåt =P :S
Men nu har jag inget mer att skriva så
Sov gott <3

Vem kan motstå det??

Hellu =)
Sitter här framför datan och lyssnar på lite musik och tittar på American Pie - The wedding =P Asså sån sjuk film!!!
Är nu hos min mormor, är där helt ensam =( uuuu, scary xP Neee..
Valde faktiskt att sova här eftersom det är närmare till skolan och då kan jag få en liten sovmorgon.. =) Vem vill inte ha det?!?!? Det kan väl ingen motstå!!
Ska faktiskt gå och lägga migi ett varmt och skönt bad nu..=)
So I´ll smell ya lateer ;)

Summer of 2009

Den här sommar har väl varit bra men jag vet inte om det varit den bästa nånsin..
Började lovet med att splittras med klassen som jag gått med
i ett par år nu!
Åkte på kryssning, den var faktiskt riktigt rolig..
Jag har varit hos pappa uppe på landet, det var faktiskt lite skönt att få
komma bort ett tag och bara vara för sig själv ett tag,
fast inte för länge då tröttnar jag :P
Åkte ner till Kalmar och hälsa på lite folks ;)
Det var riktigt roligt, sen när man kom hem blev man ju så klart sjuk,
så då låg jag hemma i flera dagar sjuk =/
Har försökt att få tag på Carro typ hela sommarn, hon har ju ingen mobil så
det har inte gått så bra, men jag börjar känna mig osäker fan...
För tycker egentligen att om man är riktigt bra vänner kan du
hålla kontakten vad som än händer.. men men
har väl bara haft otur då :(
Hoppas verkligen att jag kan få tag på dig snart Carro, har
så mycket att berätta, allt som har hänt. xD
Och saknar dig som faan asså, du är ju min Biatch ;) xD
Jag kommer ihåg så mycket, hur vi brukade få skratt-attacker utan anledning..
Hur vi drev runt och bara va =) Vi hade så roligt tillsammans, och jag vill fortfarande ha det :)
You know I will always lööv u <33
Den här sommaren har faktiskt varit ganska Boring, så
har inte så mycket mer att säga, inte vad jag kommer på i alla fall...
Så pöss och kraaam skumbanan ;)

First day of school

Idag började jag i John Bauer, jag har börjar entreprenör-programmet =)´
Jag var inte så nervös faktiskt utan tyckte det var spännande att få träffa lite nytt folk, lärde känna några stycken, en av dem var Sara som faktiskt bor i Alby så vem vet vi kanske åker tillsammans till skolan eftersom jag bor i Norsborg, hon verkar vara en jätte snäll.
Jag trodde vi skulle köra en massa lekar för att lära känna varandra men det gjorde vi faktiskt inte utan vi satt bara och interjuva varann, sen fick vi med en massa papper hem och sen fick vi ett uppdrag, vi blev indelade i grupper och fick ett papper med frågor på som typ "vad heter skolans rektor" och så skulle man gå runt på skolan och hitta svaren på frågorna...asså trodde inte skolan var så stor som den var, när man tittar på den så tror man inte det! Plus att det kändes som att gå i en labyrint ibland =P
Fan va skönt fram tills nästa vecka har vi inga lektioner utan vi ska typ bara lära känna varann, lärarna och skolan och typ gå på bio och tälta ^^
Så min första dag var bra, slutade vi 12 tiden då åkte jag hem och har bara slappat nu, känner mig fortfarande lite sjuk så =(
Nu ska jag ringa Linda så, BAAAY <33

God natt

Okej, nu har jag duschat och rakat mina ben...Hittade också min platttång xD fast hann dessvärre inte noppa mina ögonbryn fast får väl göra det imorgon eller nåt, så farligt är det inte faktiskt.
Har valt vad jag ska ha på mig och lagt fram det så att jag inte står där imorgon och inte kan välja och missar bussen, det skulle inte vara så bra ju. =/
Har också hunnit titta lite på tv =) 
Men tror att jag faktiskt ska gå och lägga mig och försöka sova så att jag inte är så trött imorgon.
Well well have a good night and sleep tight ;)

Dagens låt

You make me laugh, you make me smile <3
You make me sad, you make me cry </3
You make me shine like the sun,
you make me scream so load,
you make me feel so good but at the same time so bad!
<33


Imorgon börjar skolan

Jaha då var sommarlovet slut, idag var min sista lediga dag =( Och imorgon börjar jag gymnasiet xD Det ska bli så spännande fast e lite nervös =/ fast det kommer nog att gå bra..
I alla fall på min sista lediga dag har jag varit i skärholmen sen varit med Michan och vi gick till UG sen åkte jag hem och nu sitter jag här ;)
Ska snart fixa lite inför imorgon och detta är vad jag ska göra :
- Duscha och raka benen
- Ta fram kläder
- Noppa ögonbrynen
- Hitta plattången
Men nu ska jag faktiskt gå och duscha innan So you think you can dance börjar, det vill jag se ;)
Men skriver imorn om hur min första dag var, för sen ska jag faktiskt försöka sova eftersom jag måste ändra på mina sov tider, har somnat kl.4 de senaste dagarna. =P
God natt och sov gott ;)

Barnvakt

Hellu..
Idag så är jag barnvakt till min minsta kusin som är 2½ år., hitills så har det gått jätte bra..hon är så skön, hon lätt mig sova tills kl.11 hon vaknade innan det men somnade om =P faan va skönt det va!
I alla fall så gick vi upp vid 11, då började faktiskt med lunchen, det blev kyckling med nudlar och grönsaker som en wok, det var riktigt gott faktiskt och det tyckte Elsa också xD
Sen satt vi och kollade på lite barnprogram tillsammans till hon inte orkade och lekte istället. Då satte jag mig här framför datan och kollade runt lite i andras bloggar och gick in på facebook..
Vet inte vad man kan göra, ska väl gå och busa lite med busungen xD
Baay Baay <33


Update

Cha cha!
Idag vaknade jag av att jag hade så jävla fucking ont i mitt öra, hoppas verkligen inte jag har fått öroninflammation Ir nåt, fast under dagen har det faktiskt blivit bättre..Får se hur det är imorgon =)
I alla fall så åkte jag till Linda idag och vi stack till Nacka forum, har haft värsta shoppingdagen..Jag är nog Shoppaholic... xP I alla fall enligt Linda.
Sen åkte vi hem till henne och lagade god mat tsm, jag gjorde Kyckling med Couscous och hon gjorde salladen..Riktigt gott!!! xD
Resten av kvällen har vi planerat att kolla på nån film..vi funderar på Pocahontas, en riktigt favvo sen vi var barn, vi älskar den filmen!

Natt blogg

Har inte orkat uppdatera förrens nu..Men nu fick jag orken, plus att jag inte har så mycket annat att göra =P
I alla fall i dag så vaknade jag runt 10 tiden, tog en dusch och satte på mig kläder sedan varjag tvungen att gå så jag inte skulle missa bussen, skulle ju till Linda idag =D Kom fram till henne vid 12 tid, fixade mig där ockå eftersom jag inte hann det hemma..Sen åkte vi in till stan vid halv 3, gick runt och kolla i lite affärer, jag köpte också ett par jeans-shorts, ett halterneck linne och ett par skor, dem ca skit fina (lila) ;) Sen ville jag inte köpa mer, måste spara lite pengar också, det enda jag behöver köpa nu är jeans och collagetröjor, ska göra det nu nån dag. Men efter vi hade shoppat klart stack vi till kungsan och gick runt där på Ung 08.. De va kul, men fy fan va mycket fjortisar det var där, överallt. Men vad ska man göra..
Sen senare drog jag hem, åt mat och sen dess har jag suttit i soffan och myst och tittat på tv och kollat på datan, kan inte sova så..
Well well har inget mer att skriva så
That´s all folks ;)

Bedtime

Hellu xD
Sitter och tittar på So You think you can dance..Det är så bra, killarna har just dansat afrikansk dans, det är så jävla coolt och dem är riktigt duktiga.
Jag tänkte faktiskt snart gå och lägga mig..Är så jävla trött. Men imorgon ska jag åka iväg vid kl.11.
Ska in till stan och vara med Linda xD Ska också gå lite på ung 08 =)
Men nu ska jag titta klart på SYTYCD ;)
Sov gott, vakna vått ;)

I´M BACK

Hellu xD
Jag har inte kunnat blogga på ett bra tag nu faktiskt, det är för att jag inte haft min data och har varit borta ganka mycket..Men nu är jag tillbaka!! ;)
Har varit hos pappa i fyra veckor nu.. Kom faktiskt hem i för går från Kamlar, har varit där nere en vecka =) Så jävla kul det var jätte skönt också och jätte fint väder hela veckan, så har badat och solat som fan. Men det värsta som kan hända, det hände... samma dag som vi åker ner dit så får min mobil ett virus så den funka inte, en hel vecka utan kontakt till mina vänner.. =/ Fast klara mig ändå och nu har jag tagit tillbaka min gamla mobil så ni kan man i alla fall nå mig xD
Men samma dag som vi åkte hem så blev jag sjuk, typiskt..Den dagen vi också hälsa på Mats och Sofia..Jag hade typ migrän och var helt svimfärdig, skit kul. Fast försökte vara lite social i alla fall eftersom jag inte träffar dem så ofta. Fast sen försökte jag sova på vägen hem. Igår blev det ännu värre, låg med hög feber, hade skit ont i halsen och hosta. Fast har sovit ganska mycket så idag är det mycekt bättre, febern är borta och har inte lika ont i halsen.

Det här sommarlovet har gått så sjukt snabbt att det inte är sant, nu är det bara 9 dagar kvar tills jag börjar gymnasiet börjar, det ska bli så spännande och kul att få träffa lite nya människor.

Men nu tänkte jag faktiskt kolla om Carro är hemma och fråga om hon vill med till Ung 08 imorgon.. xD



RSS 2.0